Casa Rural Chapinheira: Ontsnap naar het Rustige Platteland van Portugal


In het hart van het kleine Portugese dorp Chapinheira ligt Casa Rural Chapinheira, een sfeervol appartement dat ideaal is voor iedereen die op zoek is naar rust en natuur. Dit gezellige appartement biedt modern comfort in een authentieke setting, veel licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.


Hoewel het appartement geen balkon heeft, zijn de landelijke charme en serene omgeving perfect om tot rust te komen. In de directe omgeving kun je mooie wandelingen maken en de rust van het Portugese platteland ervaren. Voor wie de regio verder wil verkennen, zijn de historische stad Coimbra en de Atlantische kust binnen bereik voor een dagtrip.


Bekijk zeker ook de indrukwekkende dronebeelden van Casa Rural Chapinheira, die het appartement en de omgeving vanuit de lucht laten zien. Deze video's geven je een goed beeld van de schoonheid van deze verborgen parel in Portugal.


Of je nu op zoek bent naar een rustige retraite of een uitvalsbasis voor avontuurlijke verkenningen, Casa Rural Chapinheira biedt de perfecte plek om te genieten van de ongerepte natuur en het authentieke Portugese plattelandsleven.


Naar de website >

Bekijk de video