Dorpsloop Teteringen


Het was een zonnige dag in Teteringen, perfect voor de jaarlijkse Dorpsloop. Het evenement begon met de 5km, een mooie route door de straten van het dorp, waar ik zelf aan deelnam. De sfeer was opgewonden; lopers van alle leeftijden stonden klaar bij de start. We renden langs pittoreske huizen en groene velden, aangemoedigd door vrienden, familie en andere toeschouwers die langs de kant stonden te klappen en juichen. Het was een geweldige ervaring, met het geluid van muziek en bemoedigende woorden die ons voortstuwden naar de finish.


Na de 5km was het de beurt aan de lopers van de 10km. De spanning steeg toen de meer ervaren atleten aan hun race begonnen. Het tempo lag hoog en de competitie was intens, maar de sfeer bleef gemoedelijk en ondersteunend. Het was inspirerend om de vastberadenheid en kracht van deze lopers te zien terwijl ze hun weg maakten door het uitdagende parcours.


Tot slot was de Kober Kinderloop, het hoogtepunt voor de jongste deelnemers. Kinderen renden vol enthousiasme en plezier, hun gezichten stralend van vreugde. Ouders en grootouders stonden langs de kant, camera's in de aanslag, om deze bijzondere momenten vast te leggen.